Marianne van Atten

Marianne is in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeut. In 1994 volgde de registratie als kinderfysiotherapeut. Ze heeft 12 jaar gewerkt in het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht. Van het begin af aan heeft ze zich daar bezig gehouden met kinderen. Onder andere met te vroeg en te klein geboren baby’s. In september 1993 heeft ze zich gevestigd als kinderfysiotherapeut in Barneveld. Naast de algemene kinderfysiotherapie heeft ze zich gespecialiseerd in sensomotorische integratie therapie, kinderbekkenbodemtherapie (poep- en plasproblemen) en de behandeling van kinderen met het Down syndroom. 

Het is prachtig om kinderen een periode te mogen begeleiden en ze te zien groeien. Vooral het plezier, dat kinderen krijgen in juist die dingen, die eerst moeilijk waren.”.

Maarten Jen Hong Li

Maarten is in 1989 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heeft hij 15 jaar gewerkt op de Amerpoort; eerst 8 jaar op het KDC Onder 1 Dak, een dagverblijf voor kinderen met een verstandelijke handicap en/of gedragsproblematiek. De laatste 7 jaar op De Blauwe Vogel; een kinderdagcentrum voor ernstig meervoudig beperkte kinderen. Juni 2003 heeft hij de opleiding kinderfysiotherapie afgerond. Sinds 2007 is hij werkzaam in de praktijk en sinds 1 mei 2008 mede eigenaar. Daarnaast heeft hij de cursussen NDT- kinderen en sensomotorische integratie gevolgd. 

Sinds ik fysiotherapeut ben, heb ik altijd met kinderen gewerkt. Het is mooi om kinderen te helpen en ze te zien genieten, wanneer “doelen” bereikt worden.”

Annet van Veldhuijsen

Annet is opgegroeid in Kootwijkerbroek en ging in Barneveld naar het Johannes Fontanus College.Voor haar studie Fysiotherapie verhuisde ze naar Utrecht, waar ze in 2008 afstudeerde. Na het afronden van haar studie heeft ze tot juni 2012 gewerkt als fysiotherapeut voor volwassenen in verschillende fysiotherapiepraktijken in Utrecht. In september 2010 is ze gestart met de Master Kinderfysiotherapie, welke ze in het voorjaar 2013 heeft afgerond. Sinds eind 2011 is Annet werkzaam bij Kinderfysiotherapie Barneveld.

Het bezig zijn met kinderen heeft me altijd getrokken. De openheid en vrolijkheid van een kind zijn fijn om mee te werken. Het is zo mooi om de trots van een kind (of de ouder) te zien als het iets nieuws geleerd heeft of het bijvoorbeeld een bal gevangen heeft wat daarvoor maar steeds niet lukte. Het geeft veel voldoening om een kind spelenderwijs te helpen ontwikkelen.”